вторник, март 10, 2009

Желаете ли да се обучавате в чуждестранни университети по програмата "Еразмус"?

а 11 март 2009 г. (сряда) от 13:15 часа в зала 316 на Факултета по обществени науки при Университет „Проф. д-р Асен Златаров” - Бургас (в сградата на бившия Учителски институт) ще се проведе лекция, посветена на Европейския съюз и в частност – Европейския парламент. Лекцията ще се изнесе от Силвия Вълканова - единствената възпитаничка на Университета, реализирала стаж в Европейския парламент в Люксембург в Генералния секретариат (Департамент по инфраструктура и логистика) в продължение на пет месеца от 01.10.2008 до 28.02.2009 г.
Тази лекция е инициатива на г-ца Вълканова и доц. д-р Дончо Керемидчиев, отговарящ за програмата „Еразмус”, организира се със съдействието на Заместник-Ректора на Университета доц. д-р Магдалена Миткова и е насочена към запознаване на студентите с принципите и структурата на Европейските институции и Европейския парламент, както и представяне на някои от процедурите по кандидатстване за работа в ЕС.
Доцент Миткова ще запознае студентите с възможностите, които предоставя Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас за обучение в чужбина по международни програми.

Няма коментари: